contact

elektro

banden

comfort

maatwerk

fotogallerij  

In alle bescheidenheid mogen we toch stellen dat wij ons van vele collega's onderscheiden door onze enorm uitgebreide en bovendien gepersonaliseerde service. Dat blijkt niet alleen overduidelijk uit de vele positieve feedbacks die we krijgen op het geleverde werk, U kan ook zelf in onze werkplaats een kijkje komen nemen en uzelf ervan overtuigen dat wij alles in het werk stellen om u steeds op de beste manier tot dienst te staan. Ons maatwerk, vooral in het domein van de terreinwagens (slurven, sidebars, towbars, bullbars, allesdragers etc) is "terrain-proven" en alom gekend in het 4x4 milieu. Ook andere projecten, zoals sportwagens (zowel voor op de baan als op het circuit), oldtimers, oude legervoertuigen of nieuwe bestelwagens, restaureren wij op aanvraag.

Daarom werken wij ook enkel met het beste gereedschap en de beste onderdelen. Alleen de beste merken worden bij ons gemonteerd, zowel voor uw periodiek onderhoud, als bij een specifiek voor u uitgedokterd project. Wij zijn er bovendien bijzonder trots op dat het materiaal en de leveranciers waarmee wij werken, ons reeds jarenlang tevreden stellen en uiterst correct zijn in hun service en "aftersales" politiek.

Standvastigheid en wederzijds vertrouwen vormen reeds lange tijd de basis van een perfecte afwerking. Voor u, als klant, biedt dit enkel voordelen: wij weten perfect wat we u kunnen bieden, en kunnen u het nodige vertrouwen geven inzake kwaliteit, leveringstermijn, compatibiliteit en dienst na-verkoop.

In blik in onze showroom maakt onmiddellijk duidelijk dat
wij geen "enkel onderhoud" garage zijn
Wij hebben een indrukwekkende voorraad Yokohama banden,
zowel voor personen- als terreinwagens.