contact

elektro

banden

comfort

maatwerk

fotogallerij  

Comfort kan men op verschillende manieren definiëren. Enerzijds denkt U hierbij wellicht meteen aan het zitcomfort, het rijcomfort en de ergonomie van uw wagen. Anderzijds roept comfort misschien vooral de beschikbaarheid aan toepassingen, hifi en dergelijke op. In dat geval, verwijzen wij U graag door naar onze afdeling Elektro.

Zitcomfort, daar hebben wij wel degelijk kaas van gegeten. Als exclusief verdeler van het beste after-market stoelenmerk ter wereld, durven wij gerust stellen dat wij U het beste kunnen bieden op gebied van zitcomfort van wat momenteel te koop is. Recaro is een klinkende naam, niet alleen bij gebruikers van personen-, 4x4- en vrachtwagens, ook in de racerij, de luchtvaart en de orthopedische wereld.

Indien enkel het beste goed genoeg is voor U, kunnen wij U dan ook perfect een oplossing bieden voor elk probleem in zitcomfort dat U op dit moment ondervindt. Ook hier verwijzen wij u graag naar de officiële Recaro website voor een overzicht van het gamma én de meest actuele prijzen. Wij hebben steeds de meest courante modellen in voorraad, U kan bovendien enkele modellen zonder probleem uit proberen, zij het in één van onze huurwagens, zij het op onze "testbank".

Op gebied van rijcomfort kunnen wij U ook verschillende oplossingen voorstellen. Onze 4x4 klanten stellen de ophangingssets van Old Man Emu, een gerennomeerde naam in het wereldje, ten zeerste op prijs. Maar ook voor personenwagens kunnen wij verschillende oplossingen voorstellen.